divendres, 29 d’agost de 2008

Estriparaules

La Guspira i l’Estripanits ens hem entès. Bé… ara que llegim la primera frase, potser cal aclarir que quan volem dir que ens hem entès volem dir que ens hem posat d’acord, no aquell sentit sexual que les àvies i els avis donaven a l’expressió entendre’s, oi?, allò de “el tal i la qual s’entenen”. Punyetes! Ara no sabem si ho hem aclarit o ho hem embolicat encara més... però, vaja, en tot cas que quedi diàfan que no estem embolicats. Si més no, de moment i que nosaltres sapiguem!

Au, doncs, tornem-hi, a veure si ara ho expliquem més bé: el que us volem dir és que ens hem posat d’acord a obrir un nou bloc compartit per ambdós: Estriparaules. Com podeu observar, el nom és una combinació, més o menys afortunada, dels noms dels nostres blocs particulars. Hi escriurem conjuntament històries per a tots i totes vosaltres: seran sempre de ficció, ja us avisem de bell antuvi, que no us penseu que serà com, per exemple, el bloc de l’Estripanits que habitualment són històries reals si no és que ell us diu el contrari. A vegades seran relats escrits a quatre mans, a vegades seran relats escrits en part per l’una i en part per l’altre... en fi, segons ens vingui de gust, així farem.

Aquest nou bloc no vol dir, en cap cas, que abandonem el de cadascú, no, no, ni parlar-ne, de cap manera, no cal que patiu (bé, si és que algú havia arribat a patir per això). Sí que cal que tingueu en compte, tanmateix, que no serà un bloc d’actualizacions diàries i que, com a pur divertiment que és, ens ho prendrem amb certa calma. Apa, doncs ja està, ja us ho hem dit. Si us va de gust, ja sabeu on podeu trobar uns altres trocets, aquests compartits, de la Guspira i l’Estripanits, amb la intenció de fer-vos xalar una miqueta i si, a més, alguna mulla calces o a algun li tiba la goma dels calçotets... tot això que tindrem tots plegats!

13 comentaris:

Rita ha dit...

Felicitats per la iniciativa! Et llegiré, no et coneixia, i us llegiré.

Striper ha dit...

Com ja vaig dir a casa del Estripanits per llegir els relats em posare els calcotets que tenen la goma donada.

estripanits ha dit...

Ei, sòcia, sembla que la inciciativa agrada, eh?

Anònim ha dit...

Doncs crec que serà una bona iniciativa :) hi aniré passant :)

Unknown ha dit...

Estarem al cas...Ja veig que en vindran per dos cantons, ara!

El company de Venus ha dit...

Felicitats... i a estripar les paraules...

Guspira ha dit...

Eeei, gràcies a tots i totes per tan bona rebuda a la nostra iniciativa! No sabem com anirà, però... sembla que sí que agrada, no, soci?
Esperem que els nostres relats tinguin tan bona acceptació com el blog i sobretot, que us facin estripar i despullar paraules a les nits...
Un petó!

Joana ha dit...

Mare meva! Quina tardor ens espera!
Molt bona iniciativa. Felicitats!

Guspira ha dit...

Ai ai ai quina tardor... què s'alterava a la tardor? la sangre no, oi? ;-) Gràcies per tornar Joana!

El company de Venus ha dit...

Ens començarem a posar tots a to.

estripanits ha dit...

Ei, sòcia!:
Sí que sembla que té acceptació, la cosa! Marededéusenyor... quina responsabilitat! xDDDD

Guspira ha dit...

Verge Santa! Ja ho pots ben dir! ;-)

色情網站 ha dit...

免費a片下載無碼有
線上看a片直播a片下載
色a片色情自拍影片庫
線上看a片直播a片下載
免費成人a片直播
a片
a片寫真
免費a片下載無碼有
免費a片
a片a漫