dimecres, 2 de juliol del 2008

Una visita diferent

Era el mes d’agost i feia una calor que espantava, al despatx de la feina encara es podia suportar perquè hi havia l’aire condicionat. Tot i així, jo només duia la bata, era com més còmoda estava.

El matí passava lentament mentre anaven desfilant els pacients, un darrera l’altre, explicant-me les seves malalties.

Jo només pensava en acabar el torn, arribar a casa, despullar-me i posar-me sota la dutxa amb l’aigua ben fresca.

De sobte, van picar a la porta i va entrar ell. Era un noi molt ben plantat, d’ulls foscos, cabells castanys i mig rinxolats. Duia uns texans i una camisa blanca de fil. Va dir un “bon dia” amb una veu força agradable i es va asseure a la cadira. El vaig saludar amb un somriure i seguidament li vaig preguntar què li passava. Però en aquell mateix instant vaig notar que aquella visita era com una alenada d’aire fresc enmig d’aquell matí tan feixuc i, alhora, vaig notar com un cop càlid em va sacsejar el cos. Tot allò em va fer desconnectar inconscientment, de manera que no vaig sentir res del que em va dir. Només el podia mirar, no sabia què m’estava passant. Simplement el mirava i de sobte vaig sentir un desig fervorós que em va fer respirar profundament. Just quan ell em mirava amb ulls estranyats, tot posant-se la mà al pit i repetint-me que li costava respirar.

Aleshores vaig reaccionar i li vaig dir que anés cap a la llitera perquè el pogués auscultar. Li vaig demanar que es desfés els botons de la camisa i ell se’n va desembotonar quatre.

Li vaig auscultar el pit mentre ell inspirava i expirava tal i com jo li vaig dir que ho fes. I em vaig adonar que ell no deixava de mirar-me. Aleshores li vaig dir que es tragués la camisa per poder-li fer l’auscultació pulmonar.

Se la va treure tot observant com jo, instintivament, em delectava amb aquell tòrax tan ben esculpit. Quan el vaig mirar, vaig poder observar que els seus ulls m’advertien del que havia vist. I en comptes de posar-me vermella, em va envoltar una onada abrusadora d’excitació. Em vaig apropar més a ell per poder-lo auscultar bé, però no li vaig dir que es girés, no. I encara no sé per què. Va ser una acte maquinal.

No podia fer bé la meva feina, però això no m’importava en aquell moment. Ell estava assegut a la llitera, sense camisa, mirant-me l’escot de fit a fit. I jo, dreta al seu davant, fent peripècies perquè el meu estetoscopi aconseguís trobar els punts adequats dels costats de la seva columna. I evidentment, en aquella posició era impossible cercar-los. Per tant, no podia dissimular que aquell fregament dels meus pits contra el seu tòrax era més que provocat. I el fet de pensar que ell ho podia endevinar, encara m’excitava més, fins al punt que els meus mugrons van quedar trempats i un calfred va recórrer pel meu ventre.

De fet, ja feia estona que sabia que no tenia cap problema respiratori, però vaig fer temps mentre friccionava els meus mugrons pel seu cos despullat, suposo que amb la intenció d’excitar-lo o d’excitar-me jo, encara més. No ho sé... El fet és que quan vaig fer una passa per enretirar-me, ell em va agafar amb les dues mans posant-les descaradament a les meves natges i em va mirar d’una manera que, tot d’una, semblava que em fiblés en els pensaments.

Fora d’espantar-me, em vaig encoratjar per fer allò que estava desitjant tan ardorosament des de l’instant que va entrar al despatx. Així que mentre m’apropava cap a ell i el besava amb deliri, vaig notar el seu penis erèctil.

Però tot d’una em vaig separar d’una sotragada perquè, tot i que el desitjava, allò no estava bé. Em vaig encaminar cap a la meva taula d’esquena a ell i cavil·losa amb els ulls clucs, no deixava de pensar en aquell cos mig nuu, en aquelles mans que m’havien grapejat el cul, en aquells llavis, els seus ulls... I de sobte vaig notar el meu tanga xop, els batecs del meu cor cada cop més accelerats i una ardent coïssor resseguint cada racó del meu cos. Aleshores, em vaig girar i el vaig veure allà, a tocar, al meu davant. Em va agafar i em va tornar a besar mentre les seves mans desbotonaven amb fúria la meva bata i em tocava els meus pits rodons amb un desig esbojarrat.

Enmig d’aquell encegament, la meva bata va caure al terra i jo quedava despullada a les seves mans. M’empenyia contra la taula tot refregant la seva polla contra el meu, més que humit cony. Em va desfer els sostenidors sense deixar de besar-me i me’ls va treure. Va continuar palpant els meus pits, acariciant els meus mugrons erts. Em va asseure d’una sotragada a sobre la taula fent que caiguessin al terra les coses que hi havia i va començar a jugar amb el meu tanga. Posava el seu dit entremig de la beta i el meu conyet, l’agafava i l’estirava cap a ell i després cap amunt de manera que es col·locava al bell mig de la meva escletxa. El tornava a treure i hi posava el seu dit, tot fent-lo anar amunt i avall. Fent petites enfonyades i estimulacions al clítoris. I tornava a estirar la beta sense deixar de besar-me en cap moment. I hi tornava a posar el dit, a acariciar-me, a penetrar-me fins que l’evidència del meu cony amarat deixava entreveure que estava afamat de sexe. Llavors, un sobresalt de folla excitació em va fer arrencar-li gairebé d’una estirada els pantalons. El vaig empènyer i em vaig acotxar al seu davant. Vaig treure la seva polla rígida dels seus calçotets atapeïts mentre ell s’afanyava a baixar-se’ls i, mirant-lo amb perversió, me la vaig posar a la boca. Anava fent petites xuclades amb els meus llavis, sucoses llepades amb la meva llengua tot fregant el gland amb delicadesa i la tornava a cobrir amb la meva boca, una i altra vegada. Quan de sobte vaig sentir una mà que m’agafava fort pel clatell i una irrupció violenta a la meva boca. Una, i una altra, i una altra... Fortes, calentes i vives fins que va fer un crit de plaer i es va escórrer a la meva boca. Em va mirar, amb aquella mirada seva tan penetrant que m’excitava com ningú fins aleshores ho havia fet, em va fer aixecar i em va jeure a sobre la taula. Va posar els seus braços per sota les meves cuixes, les va aixecar, les va obrir i es va encabir en el meu cony. Va començar a fer sensuals petons al llarg del meu pubis mentre allargava les mans per poder tocar-me els pits. Després, va anar baixant les mans fins al meu cony i lentament va obrir-lo per poder-hi posar la seva llengua. I ràpidament aquells dolços petons es van convertir en enèrgiques llepades que em tornaven boja.

L’excitació esdevenia ferma en pensar que un pacient m’estava menjant el cony i aquesta mateixa excitació s’incrementava en pensar que en qualsevol moment algú podia obrir la porta i entrar.

Va tornar a posar els seus braços per sota de les meves cuixes, em va agafar ben fort pel cul i em va apropar cap a ell. Llavors, va agarrar la seva polla trempada i la va passejar pel llarg del meu cony. Va jugar amb el meu clítoris fregant-hi el seu gland. I va tornar a pujar i baixar resseguint l’obertura del meu cony. Aquella obertura que el duia cap a un plaer exquisit. Aleshores, vaig obrir amb les meves mans els llavis genitals, deixant al descobert el camí rosat i banyat que havia de seguir. Em va penetrar a poc a poc, fent una suau enfonyada. I després en va fer una altra amb delicadesa i va continuar amb moltes altres, tot augmentant el ritme de les seves envestides . I mentre m’anava regalant plaer em va xiuxiuejar: -“M’encanta tenir-te així”. Aquelles paraules em van dur a l’everest de l’excitació fent que m’entressin unes ganes magnes de posar-me un altre cop la seva polla a la meva boca. Així que el vaig portar fins a la llitera i mentre ell jeia, jo vaig devorar la seva ardorosa polla com mai ho havia fet abans. Ell, sorprès, només buscava treure’m els cabells de la cara per a poder contemplar el que li estava fent. Quan em va dir que si no parava es tornaria a escórrer a la meva boca, vaig pujar a sobre la llitera i em vaig obrir de cames a l’alçada de la seva boca. Amb les mans contra la paret, el vaig obligar a menjar-me el cony. Jo no podia evitar moure’m a sobre d’ell a fi i efecte de fregar el clítoris contra la seva llengua. Després el vaig besar, m’excitava degustar els meus fluids dins la seva boca, notar les nostres llengües adulant-se, fent-nos tastar la nostra pròpia excitació... Mentre ens morrejàvem, em vaig encabir la seva polla i vaig començar a moure’m a sobre seu. Llavors, em va agafar les natges amb les dues mans i passada una estona em va aturar. Seguidament va començar a moure’s a un ritme, cada cop més potent, mentre amb les mans em tenia agafada per les natges i allargava els dits per poder obrir encara més el meu cony. Fins que vam arribar a aquells segons del nirvana sexual.

Després, ens vam vestir. Em va donar les gràcies enmig d’un mar de petons i va marxar.

Acte seguit, vaig rebre a la següent visita com si no hagués passat res. Era una senyora d’uns cinquanta anys. Enraonava ràpidament i de sobte, en la penombra de les seves paraules, es difuminaven imatges del que m’havia acabat de passar, provocant grans vibracions agullonadores en el meu cos. I em vaig tornar a excitar...

25 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Ostres! Et vas oblidar de dir-li que digués "Trenta-tres!" ;-)

Guspira ha dit...

ja... és que no estava pel que feia, tenia el cap en un altre lloc! ;-)

Anònim ha dit...

Saps on puc trobar la doctora? jeje i és que de vegades en sitaucions curioses et pots imaginar cada cosa...

Guspira ha dit...

la doctora? A l'hospital...Més concretament a la secció de cardiologia! ;-)

El Company de Venus ha dit...

Mmm... Crec que em començo a trobar malament... Puc demanar hora?

Guspira ha dit...

Mmm... quin dia li aniria bé? :) :)

El Company de Venus ha dit...

Mmm... Tinc l'agenda molt plena... Algun migdia té lliure? ;)

Guspira ha dit...

Mmmmm... a veure a veure... ;)

El Company de Venus ha dit...

Bé, ho tornaré a consultar. :)

Guspira ha dit...

És que ara és època de refredats i clar, les visites necessiten el seu temps per poder fer una bona exploració... Tu consulta, consulta... ;)

El Company de Venus ha dit...

Tinc una mica de mal de cap que ja fa dies que em dura... Potser és migranya... M'ha d'examinar? M'ha de fer alguna prova, doctora?

Guspira ha dit...

Clar! Això s'ha de mirar ben mirat! :)

El Company de Venus ha dit...

Miraré de passar-me per la consulta, doncs...

Guspira ha dit...

Toc toc
- Passi passi! Hola, bona tarda! Segui, si us plau. Vostè dirà. Què li passa? ;-)

El Company de Venus ha dit...

Bona dia, doctora... Tinc un neguit al cor que no em deixa respirar... Que m'oprimeix el pit... Que m'emboira el cap... Què pot ser? Què em passa?

Guspira ha dit...

Quant fa que pateix aquests símptomes? Mmmmmm... L'hauria d'auscultar... Seria tan amable de passar a la llitera i descordar-se la camisa?

El Company de Venus ha dit...

sí, doctora. Cal que em tregui les sabates? Els pantalons?

Guspira ha dit...

Els pantalons i les sabates???!!! Però senyor! A vostè fins on li arriba el pit...?

(eeeei, que he dit pit!!!) ;-)

El Company de Venus ha dit...

Perdoni, perdoni... Em pensava que...

Guspira ha dit...

A veure... inspiri... expiri...
Un altre cop. Inspiri... expiri...
Així, molt bé! Un altre cop...

El Company de Venus ha dit...

Gràcies, doctora. Ja em trobo millor. No em recepta res?

Guspira ha dit...

No, no cal que li recepti res perquè no hi ha cap medicament que pugui apaivagar el seu malestar. Vostè Sr. de Venus pateix el mal més vell del món. Pateix mal d'amor...
Vagi a cercar la seva estimada i un cop la tingui al davant, li versa paraules d'amor, d'aquelles que vostè sap versar tan bé i ja veurà com el seu mal serà finit...
I si per dissort no fos correspost, no es planyi, estimat, perquè com diria un tal Rubén Darío "Aquell que no sent ni amor ni dolor, aquell que no sap de bes i de càntic, que es pengi d'un pi: serà el millor... Jo no. Jo persisteixo. Pretèrites normes confirmen el meu anhel, el meu ens, la meva existència. Jo sóc l'amant d'ensomnis i formes que ve de lluny i va al demà!"

El Company de Venus ha dit...

Moltes gràcies, doctora. Si hi ha res que pugui fer per vosté, no dubti a demanar-m'ho!

Guspira ha dit...

Home... una coca-coleta ben fresqueta no m'aniria malament ara,eh? :)
Que me la podria portar?

El Company de Venus ha dit...

Amb la calor que fa ara, deixim que la convidi a fer una coca-cola amb molt de gel en una terrasseta a l'ombra...