divendres, 20 de setembre del 2013

Tots junts

Hagués volgut poder expressar tot el que sento quan veig aquestes imatges, quan recordo aquell dia, però només us diré que cada cop que miro el vídeo, m'emociono com si fos el primer cop...

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Mira, t'anava a fer conya, que a tu el que t'agradava és que canti el Pepet. Però resulta que he posat el vídeo i he tingut la pell de gallina immediatament. Ostres, les imatges són increïbles, però la lletra de la cançó també. La tornada és per treure's el barret, i el parlament final tres quarts del mateix. D'aquest vídeo se n'ha de fer difusió! Ole per en Pepet i els altres músics que hi surten, i ole per tots els que vam ser a la via, un moment històric!

Carme Rosanas ha dit...

Ja vaig posar aquesta cançó que té una força increïble al blog via, només cantada per ells els Pepet i la Marieta.

Ara crec (amb les llàgrimes als ulls encara) que l'hi he de tornar a posar, emociona i sobretot dóna ànims i força.

Ara mateix l'hi poso.

Garbí24 ha dit...

Una pàgina de la nostre història escrita amb majúscules i que mai oblidarem.....com el primer polv...... Vaja... :-)
Bon cap de setmana

Relatus ha dit...

Va ser un gran dia, en vindran d'altres igual de grans

Maria PB ha dit...

Impresionant, m'he quedat també en la pell de gallina. És increïble! M'ha deixat sense paraules!

Elfreelang ha dit...

a mi encara em dura....i constato com ara tossudament es mantenen a balcons i finestres les estelades ......impressionant seguirem fent camí

Guspira ha dit...

El vídeo emociona molt, tant com recordar aquell 11 de setembre històric per sempre més. I sí, Xexu, que sigui Pepet el divulgador i impulsor d'aquest vídeo, m'encanta. Així que no t'equivoques gens quan dius que el que m'agrada és que canti ell. I tens raó en què se n'ha de fer difusió, però d'això ja se n'encarrega la nostra amiga Carme, que quan nosaltres hi anem, ella ja en torna... Sí, ja la va penjar al blog via! Un blog que farà història, com el meu primer polvo... Joan, et pots creure que fa una hora que m'estic trencant el cap i no recordo el meu primer polvo? Sort que després n'han vingut d'altres, com dius tu Loreto, només que tu et refereixes a dies històrics... I sí Maria, a mi tot plegat també em deixa sense paraules... I no recordar el p... em deixa la pell de gallina!
Sort que tenim a l'Elfree que encara li dura... l'emoció, l'emoció! jeje A mi també, Elfree... i l'estelada la segueixo tenint al balcó!

Gràcies pels vostres comentaris!

Ximo Segarra "ACAPU" ha dit...

Sí que emociona, sí :)

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.