divendres, 26 de juliol del 2013

Qualsevol nit d'estiu

Arribada l'hora bruixa ens trobem, com ja és tradició, vora el mar, al codolar que ens ha vist créixer, sota la llum tènue de la lluna de qualsevol nit d'estiu i emparant un ventijol que sembla voler barrar-li el pas. Em vénen al cap les paraules d'aquell llibre que em va agradar tant quan sento la cridòria dels menuts mentre corrinyen i les nouvingudes somiquen potser, per reclamar l'abraçada càlida de la mare i, inesperadament, penso que potser, qualsevol altra nit d'un estiu més llunyà, ells també es trobaran en aquest mateix lloc i aquest pensament em provoca un somriure. Però de sobte, em sobrevé un sentiment trist que sento com una fiblada quan penso en tu, quan recordo la cara que has posat i el to amb què has dit que marxaves. La vida ens regala moments impagables, però a vegades, ens sacseja amb cops secs dels que difícilment pensem que ens en podrem sobreposar, però ho fem. I n'estic segura que tu tens la força suficient per tal de no vacil·lar.
Tot pensant-te, m'agradaria que el vent suau que m'eriça la pell esvaís al seu pas les tristors que ara t'habiten. I no voldria que cap esgarrifança et llaurés la tranquil·litat i et fes fugir de tots nosaltres, perquè som el caliu que necessites i voldria que aquest t'arribés com brisa d'estiu i t'embolcallés en una tendra abraçada. Una abraçada que fos capaç d'enderrocar la temor, la solitud, la tristesa, l'angoixa... i que arribi un dia que d'aquest mal temps no en quedin ni vestigis.


12 comentaris:

Ximo Segarra "ACAPU" ha dit...

És bonic això que has escrit.

Cap el vent, la mar i el somriure més íntim en un abraç.

I sí... també caben totes les llàgrimes d'alegria, encara que de vegades la tristor no deixa veure més enllà de la foscor.

Besets :)

Sílvia ha dit...

Són paraules amb molt de sentiment, embolcallades d'afecte i esperança. Molt bonic, Guspira, segur que si li arriben li donaran molta força.

Pere ha dit...

Una nit d'estiu, com aquesta, sol, llegint-te, com qualsevol nit de molts estius ... i és com un "déjà vu".

Bona nit Guspira.

Jordi Solà Coll ha dit...


Que la brisa càlida d'estiu li arribi i s'esvaeixi el mal que l'amor furta.

Sergi ha dit...

Curiosament, avui em surten tan poc les paraules com quan fas escrits fogosos... Esperem que sí, que els teus desitjos del final es facin realitat.

jevesu ha dit...

Boniques paraules Guspira. Sentiments envers les persones que estimem i que per uns motius o d'altres no estan en el millor moment. Segur que amb tot el que escrius, els amics, la família, l'amor... troben l'empenta que necessiten per continuar endavant.

Petonets

Elfreelang ha dit...

només puc dir amen aixi sia....molt sentit!

Josep ha dit...

Coincidisc amb Elfreelang. Molt bo, i sense fotos.

Roser ha dit...

Trobar aquesta abraçada que sigui capaç d'enrrocar l'angoixa i la tristesa... difícil.
Un text molt poètic

El Company de Venus ha dit...

És dolç, és sentit, és profund.
Em trec el barret: no es pot igualar!

Guspira ha dit...

Ximo: Gràcies per les teves paraules! El que tu dius també és bonic i encertat. Em sembla que l'abraçada ha fet efecte i ja podem veure la claror.
Més besets per a tu :)

Sílvia: Moltes gràcies a tu també. Sí, són paraules escrites amb afecte i sentiment. Són paraules escrites per abraçar...

Pere: Espero que hagi estat agradable. Bona nit!

Jordi: Recullo el desig perquè li arribi. Gràcies!

Xexu: Al final haurem d'anar a l'especialista i que miri per què no et surten les paraules... ;) Jo també espero que els desitjos es facin realitat. I... gràcies per comentar tot i no saber què dir.

jevesu: Quan escrius pensant en persones que estimes, les paraules surten soles perquè els sentiments són a tocar i aquest, n'és un exemple. Estic segura que té i sempre tindrà la força per tirar endavant. Com també n'estic segura que mai li mancaran les abraçades... :D

Elfree: Amén, doncs! Gràcies, guapa!

Josep: Més Amés, doncs! Gràcies!

Roser: És cert que podem pensar que és difícil trobar una abraçada així, però més sovint del que ens pensem la tenim a tocar... Només cal deixar-se abraçar... Gràcies pel comentari!

Company: No et treguis res a veure si acabarem malament! ;) Moltes gràcies per les teves paraules...


Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.