dissabte, 11 de desembre del 2010

Me moles

"Me moles" és el títol de la cançó de presentació del nou disc de Pepet i marieta, "Qui no plora no mama". Aquest és el quart treball de la banda on es veu reflectida la seva maduresa musical.
Pepet i Marieta són un grup jove i fresc amb ganes de fer gresca, de gaudir de la música i sobretot, de fer gaudir el públic. I us asseguro que ho aconsegueixen! Els seus espectacles són inusuals, entusiàstics, especials i vibrants.
Són gent senzilla amb ganes de passar-ho bé, i és aquesta senzillesa que els fa tan grans. Arriben a tots els públics i no s'obliden mai ni dels seus ni de les seves arrels. Un reflex d'això, és el vídeo d'aquesta cançó, fet amb la seva gent; gent que els estima i que els segueix.
Pepet i marieta tenen la capacitat de fer una gran cançó a partir d'un petit detall, arran d'una sensació, de qualsevol quotidianitat... És per totes aquestes coses que la seva música la podem sentir tan propera.
Curiosament, la meva mare els va descobrir abans que jo. Sí... Un dia, era a casa la mare i em vaig posar a cantar la cèlebre "L'aigua no està en venda" i lluny de sentir per part de la mare de qui era la cançó, va ella i em sorprèn cantant amb mi. En aquell moment si m'arriben a punxar no em troben sang! La mare ja els coneixia! I si no n'hi hagués prou, havia anat fins i tot a un concert! No m'ho podia creure... Quan vaig saber això em vaig afanyar per mirar on era el proper concert, no me'l podia perdre! I apartir d'aquell moment, he anat a tots els concerts que he pogut. La veritat és que no podria dir a quants perquè en són molts. I a més d'un, hi he anat en família. Amb la mare també, clar... que li agraden molt!
Des de llavors, i com ja he dit altres vegades, un estiu no és estiu sense cap concert de Pepet i marieta.
Així que si no els coneixeu, us animo a fer-ho. A la seva web podeu consultar els propers concerts. De moment, tenim el 15 de desembre a l'Astrolabi de Barcelona i el 16, a la Sala Zero de Tarragona.
Aneu-hi i deixeu-vos portar pel seu nou espectacle Mam mam. Estic segura que xalareu!


10 comentaris:

Sergi ha dit...

Una companya que tinc que és del Delta ja me n'havia parlat i ella diu que estan molt bé. Si tu també els recomanes, us hauré de començar a fer cas. Aquesta que poses ja l'havia sentit no sé on i trobo que està molt bé. Però... segur que com els Amics de les Arts no seran, hehehe.

Però estcolta, tu entre concerts dels Amics, els Pets, i Pepet i Marieta... fas alguna altra cosa??

Joana ha dit...

Apa som-hi entre cançó i cançó una mica de "ballaruca".
Ara els escolto.
Gràcies Guspira i bon diumenge!

fanal blau ha dit...

M'agraden i me molen!
Gràcies, Guspira.
La música sempre aprop!

Bon migdia. :)

Paraula de comprovació: soni

vafalungo ha dit...

Visca la música fresca que fa gaudir, els concerts d'estiu i les ganes de passar-ho bé! He anat a algun concert d'ells. Pensar-hi m'ha fet venir ganes d'estiu.

òscar ha dit...

No els coneixia i ... m'agraden. Vaig a xafardejar una mica més per la xarxa!!!

mar ha dit...

Jo tampoc els coneixia!

Sí que deu ser divertit un concert seu!

Petons bonica!

El Company de Venus ha dit...

Gran, molt gran Pepet i Marieta... La cançó s'enganxa i el videoclip és molt simpàtic. El vaig veure una vegada que va pujar a l'escenari de l'Astrolabi, a Barcelona, en un concert que feia un col·lega seu, i va cantar una cançó. Molt bo.

res ha dit...

besades dolces
mirades enganxoses
paraules enamorades
abraçades duradores
dolçor de vida
salut estimada!

Guspira ha dit...

XeXu: Ja fas tard! Pepet i Marieta són molt bons! I a banda de recomanar-te la seva música, et recomano que vagis a un concert. T'asseguro que t'ho passaràs molt bé!
Pepet és diferent als Amics, però això no vol digui que sigui menys bo. Realment penso que el directe de Pepet és millor que el dels Amics. Pepet fa una festa que t'engresca! Hi has d'anar... t'agradarà!
I pel que fa a la resta, doncs ja veus, poca cosa faig! Si tu sabessis... :)

Joana: m'alegra que hagis tingut ganes de ballar! Una abraçada!

Fanalet: me mola que te cagues que t'agradin! :) Una abraçada!

vafalungo: Visca!!! :) Quan els escolto, a mi també em fan venir ganes d'estiu! Ei, però a l'hivern també fan concerts, eh?

Òscar: què? què has trobat? T'agraden, oi? És que són bons...

Mar: Són molt bons! Et convido a què els coneguis més! I sobretot, a anar a un concert d'ells! T'ho passaràs molt bé!
Petonets per a tu també, bonica!

Company: Gran i bo! M'alegro que t'agradin! I mira... m'ha sorprès que els coneguessis... Gratament, clar! :) una abraçada!

mq: exactament, tot això significa "me moles"! Una abraçada!

Guspira ha dit...

Vaig anar al concert de Pepet i no cal que us digui com m'ho vaig passar... Van estar genials! Van fer una festa que rai! Vam ballar jotes, vam cantar fins a deixar-nos la veu i vam reivindicar tot el que ens va donar la gana!
Per a mi va ser un concert inoblidable per molts motius... Aquella nit crec que vaig dormir amb un somriure als llavis toooooooota la nit...
Gràcies Pepet per tot el que em vas dir, per recordar-te'n de l'aniversari i per les paraules dedicades. Gràcies de veritat...