dimarts, 2 de novembre del 2010

Boulevar

Per fi, dijous passat vaig poder veure el "Maestro" i dic per fi perquè després de tres intents fallits, dijous vaig poder gaudir del seu directe. La veritat és que no les tenia totes perquè amb aquesta gira he tingut mala sort. Tenia l'entrada comprada per a tres concerts i només hi he anat a un. Em pensava la més desgraciada del món... Al primer concert no hi vaig poder anar perquè em vaig quedar enganxada de l'esquena i no podia pegar passa. Vaig haver de vendre l'entrada... Al segon, no hi vaig poder anar perquè aquell dia va caure el diluvi universal i com que el concert el feien a un camp de futbol, doncs el van suspendre i encara no m'han tornat els cèntims... I el tercer, el van ajornar perquè el Maestro va caure mentre desava uns llibres a la prestatgeria a les dues de la matinada, clar que dit així penses: això li pot passar a qualsevol... Però si ho provem de dir en castellà tal i com s'anunciava a la seva web, la cosa canvia: Sabina pospone el concierto de Barcelona tras sufrir una caída mientras colocaba unos libros en su domicilio de Madrid. Dit així, jo em quedaria amb el "verbo colocar" i a partir d'aquí, cadascú és lliure de pensar el que vulgui...
La qüestió és que per fi, dijous, el vaig poder veure! Com he dit, no les tenia totes, no ... perquè a última hora em van posar unes reunions que em van fer pensar que estava presdestinada a no poder-lo veure. Però vaig tenir temps de fer les reunions, vaig torejar la gent amb una habilitat que no sabia que tenia i finalment, vaig agafar el cotxe i em vaig encarrilar a la carretera cap a Barcelona. Ah, i vaig arribar-hi a temps!
El Palau Sant Jordi era ple de gom a gom, la gent estava eufòrica per sentir les seves cançons, hi havia un ambient preciós... Jo era a platea, baix de tot, a tocar de l'escenari i per primer cop, vaig gaudir de El boulevar de los sueños rotos en directe. De tots els concerts que he anat del Sabina, mai l'havia tocada i com que em vaig emocionar tant, he pensat de compartir-la amb vosaltres.
Mireu bé, eh? que surto aquí al davant! :)


8 comentaris:

Joana ha dit...

Preciosa cançó!
Gran Sabina.Ara...com no es cuidi...
ptons wapa!

mar ha dit...

un petonàs bonica!
me n'alegro que al final poguessis gaudir tant!

Sergi ha dit...

Ho veus com ets molt infidel! Ara amb Sabina??

Bé, Sabina és un crack. No l'he vist mai en directe, però m'agraden força les seves cançons. No me'n puc considerar un fan, però m'agrada. Que bé que anés tan bé el concert després de tants intents! És maca aquesta del Boulevard de los sueños rotos. M'encanta 'Sin embargo', i em fa molta gràcia 'No soporto el rap'. Bé, i '19 días y 500 noches', quantes veritats juntes!

Anònim ha dit...

E escomensat a llegir i no sabia de qui parlabes despres al vore un altra vegada lo de "El Maestro" dic... Sabina, ais m'encanta Sabina el diumenge pasat vaig culturitzar un poc mes en Sabina al meu xic, amb una cinta que tinc desde que era xicoteta del de Fisica y Quimica, encara que la meua canço preferida sempre a sigut "Y sin embargo" ;) m'alegre que t'anara be.

_MeiA_ ha dit...

Quina passada! segur que vas gaudir molt del concert, és un crack aquest home! Jo el tinc pendent!

Guspira ha dit...

Joana: És gran el Sabina, eh? Gran en tots els sentits! Ja es pot cuidar, ja...

Mar, guapa! Un altre petonet per a tu!

Xexu: sóc infidel a tope!!! És que no hi puc fer més... :)
Doncs si no l'has vist, malament rai! perquè diuen que aquest era l'últim concert que feia d'aquestes característiques... A partir d'ara l'haurem d'anar a veure als teatres. Sembla que aquest rotllo està de moda, tu!
Ei, "Sin embargo" la millor, sens dubte! Però "calle melancolía" i el "boulevar" també són de les millors! Jo havia anat a 5 concerts del Sabina i mai havia cantat el boulevar, per això em va emocionar. Les altres, sí que les havia escoltat en directe.
T'animo a que vagis a un concert seu, val la pena de veritat.

Lansbury: així m'agrada, instruint al personal! :) Aquest de "física y química" és moooooolt antic, però té cançons bones! Al final el concert de València el fa? Com que també el va haver de suspendre...

_Meia_: Vaig gaudir molt molt i molt! A més, després de tot, com que no les tenia totes, doncs quan em vaig veure allà, tocant de l'escenari... la veritat és que ho vaig gaudir molt!
Espero que el puguis veure aviat, però aquest cop crec que en algun teatre. Millor, així serà més íntim!

fanal blau ha dit...

Ostres! Em sembla que t'he vist! :)
Jo em vaig quedar amb les ganes...

Guspira ha dit...

Fanal: m'has vist??? ja pot ser ja... Va ser un concert molt bonic!
Al proper hi has d'anar, eh?