dimarts, 26 d’octubre del 2010

Dissabte a la nit

Els Pets fan més teatre! Dissabte vaig poder gaudir del primer concert d'aquesta nova gira i la veritat és que paga la pena veure'ls. Va ser un concert preciós... Vam poder redescobrir aquest caràcter més íntim de la banda. Ens van oferir un repertori de cançons, al meu gust, molt i molt encertat. I amb aquest encant especial que tenen Els Pets, se'ns van posar a la butxaca abans de sonar el primer acord! Hi havia una complicitat màgica entre el públic, la banda, la música, les lletres, el lloc...
Us deixo aquesta cançó que m'encanta. No és el concert del dissabte. El vídeo té quatre anys, pertany a la gira Els Pets fan teatre, però el dissabte a la nit també la van cantar...



7 comentaris:

mer ha dit...

Crec que aquests espectacles et regalen sensacions molt especials, la cançó... què dir... La finestra, en caure el vespre, s'ha tornat en un mirall i el que veig no menteix i m'espanta. Si almenys aquesta pluja em servís per netejar tots els núvols llargs i negres que ara es van filtrant per les parets.

Salut!

Guspira ha dit...

Potser passo massa temps a casa
pot ser però el carrer és tan fosc
deu ser que aquest cony de temps se'm fica al cos...
Gràcies Me! Aquest espectacle va ser únic! Per a mi, el millor concert de Els Pets que he vist mai.

Sergi ha dit...

Així que fent el salt als Amics, eh?

Els Pets tenen una llarga trajectòria i seguidors fidels. Jo ja fa temps que els vaig deixar enrere, havia anat a un parell de concerts seus fa molt, molt temps. Aquesta cançó és bona, però ja quan tens certa edat no fa tanta gràcia, i ells juguen amb aquests temes sovint.

_MeiA_ ha dit...

Tinc unes ganes enormes de veure els Pets en directe. Tu creus que mai a la vida els he pogut veure???
Demà venen a Girona, i també m'és impossible anar-hi! I mira que tinc tots els cd's i els segueixo des de sempre.

Segur, que vas gaudir de l'espectacle.

Guspira ha dit...

Xexu, el salt? Noooooooooo! Només compagino: un cap de setmana uns, l'altre cap de setmana els altres... Aquest dissabte tinc cita amb els Amics! Que no te'n recordes?
Per cert, quant és "certa edat"? No tindràs 150 anys???
Jo tinc certa edat, si fa no fa els mateixos anys que tu, això si no som de la mateixa quinta i tot! i Els Pets em segueixen agradant i molt! I per a mi un estiu no és estiu sense haver anat, com a mínim, a un concert d'ells.
Vaaaa retroba't amb Els Pets! Vés al concert del Palau de la Música el dia 15 o 16 de novembre. És que no sé exactament quin dia és...
Parlant seriosament, si t'agrada la seva música, et recomano el concert.

_MeiA_ : Primer, benvinguda! I segon, Com pot ser que no els hagis vist mai? No pot ser això!!! Pel teu aniversari o per Reis o pel que sigui has de demanar com a regal l'entrada del concert! Ja veuràs com el gaudiràs molt! Desitjo que el teu primer concert de Els Pets arribi ben aviat! M'ho explicaràs, eh?

Sergi ha dit...

Darrerament s'està parlant molt de l'edat, al meu blog almenys. Jo en tinc 32, no ho havies vist en algun lloc? Bé, al perfil ho posa, tampoc me n'he d'amagar. A tu et feia una mica més jove, m'equivoco?

Sí, sí, ja sé que no abandones els Amics, pobra de tu. Com et deia, als Pets els vaig deixar de seguir fa temps perquè em van començar a avorrir, com tot el rock català, fins que va aparèixer Antònia Font, que la meva vida va canviar. I ara els Amics, que són com d'un altre planeta (el piruleta no, eh!). Em sembla que em costaria tornar als Pets, només escolto el que sona de tant en tant per la ràdio.

Guspira ha dit...

Xexu... sento dir-te que sí que t'equivoques. Sóc més gran que tu! Tinc l'edat de "Cristo"!
I Els Amics ja t'asseguro jo que no els abandono! Però Els Pets i Antònia Font m'agraden molt també...