diumenge, 19 de setembre del 2010

Tren Transiberià

Com més els esccolto més m'agraden! I és que en directe guanyen molt. En poc menys de tres setmanes els he vist tres cops i un d'aquests va ser per la diada, a Barcelona. Quin ambient més bonic... Us deixo el Tren Transiberià a veure si us en podeu estar de moure els malucs!


6 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi també m'encanten, generalment m'agrada la música que poses! Jo també he anat a tres concerts, però fa molts dies que no hi vaig. N'estem buscant algun que ens quedi a prop, però no hi ha manera de moment. En fan molts, estan triomfant i aquest estiu no han parat, fa poc vaig veure que durant una setmana feien concerts cada nit a punts diversos de la geografia, quin estrès! Són molt divertits, les cançons són genials, però en directe guanyen molt, jo em faig un tip de riure. Espero veure'ls aviat.

Guspira ha dit...

Sí que és veritat que han portat unes setmanes anant amunt i avall del país i ja et dic, jo gairebé darrera d'ells!
I la veritat és que el primer cop que els vaig veure en directe em van impressionar molt i també vaig riure molt. Transmeten un bon rotllo molt agradable. He estat a concerts amb poca gent i tenir-los a tocar i gaudir de la complicitat que es tenen i que tenen amb el públic. I també he estat a concerts "multitudinaris" com el del dia 11 a l'Arc de Triomf o com el d'ahir a la Plaça del Rei de Tarragona, i gaudeixes igualment però la veritat és que prefereixo concerts on hi hagi poca gent.
Ei, doncs crec que el 25 de setembre toquen a l'Antiga Fàbrica Damm i és gratuït!!!

Joana ha dit...

Mira per on avui he llegit que l'antiga fàbrica Damm l'han restaurat i es pot visitar.
Potser un bon lloc per escoltar-los :)
m'agraden...sí!

Guspira ha dit...

Joana, estan molt bé! Si tens l'oportunitat d'anar-hi, ves-hi perquè paga la pena!

mer ha dit...

És una passada, t'agafen ganes de ballar, jo vull nar amb un tren transiberìaaa tu tu tu

Guspira ha dit...

Eh que sí? Són una passada Me!