dimarts, 12 d’abril del 2011

Pepet al Tren de Mitjanit

Divendres a la nit vaig anar de concert. Vaig anar a veure Pepet en solitari. Sempre els havia vist amb tot el grup i la veritat és que Pepet sol també fa molta festa.
El concert es va fer a un cafè-pub i era ple de gom a gom. Quan vaig arribar i vaig veure tota aquella gentada vaig pensar que seria impossible poder entrar. Però em vaig dir: com que em dic Guspi que hi entro! I sí, no només hi vaig entrar sinó que vaig fer cap a primera fila! I un altre cop, vaig poder gaudir d'un directe espectacular, amb un públic entregat, cantant i ballant a ritme de Pepet

Aquesta nit, Pepet i Marieta anirà al programa El Tren de Mitjanit d'Ona de Sants-Montjuïc. El Tren de Mitjanit s'emet els dimarts de 23 a 24h i està dirigit per Germà Bustamante, el qual ens permet repassar el panorama musical català. A més, tenim l'oportunitat de poder escoltar grups i autors en directe. Aquesta nit, Bustamante entrevistarà Josep Bordes, més conegut com Pepet, i a més, podrem escoltar les seves cançons en directe. No us ho podeu perdre perquè n'estic segura que faran molta festa!
Podeu escoltar el programa a l'enllaç que us he posat. El programa paga la pena ja que podeu gaudir de música feta amb la nostra llengua. A més, podeu trucar i fer peticions. I aquesta nit ja ho sabeu, si no teniu plans, ens trobem a El Tren de Mitjanit!



7 comentaris:

Joana ha dit...

Vinga doncs una mica de ballaruca que va bé per no rovellar-nos :)
Que vagi molt bé :)))
Jo avui tinc Barça que a casa són futboleros !

Cèlia ha dit...

Gràcies Guspira per la suggerència, la veritat és que de fa un temps vaig descobrint la qualitat musical que tenim al nostre país, la gent va desfent-se dels prejudicis de la llengua i es deixa anar! I tenim cosa bona!

Carme Rosanas ha dit...

I ballarem, guspi?
Al tren de mitjanit? :)

Gràcies pel tast, m'ha agradat sentir-los.

Sergi ha dit...

Ho sento, avui ha sortit el nou treball d'Antònia Font. A partir d'avui ja no existeix res més en aquesta vida. Que jo recordi, no hi ha cap altre grup de música. N'hi ha hagut algun abans? Em sembla que no.

El porquet ha dit...

Professo la mateixa religió que en XeXu... el meu ipod m'insulta però jo li foto un ventallot, vull seguir escoltant Antònia Font! I més i més i més i vinga lamparetes i vinga icebergs!

Ara que ja el vaig paint començo a veure que és un altre disc magistral.

Perdó Guspi, la setmana vinent prometo escoltar la teva recomanació!

Elfreelang ha dit...

Guspira ens han donat una guspira o un tast del concert...jo en música sóc força illetrada ...però reconec que m'entra una guspira en sentir la música....faig tard i ja hi hauràs anat escoltat i tornat!

Guspira ha dit...

Joana: la ballaruca sempre va bé! Així que vingaaaaaaaaaaa!!!

Cèlia: I tant que tenim cosa bona! I ben a prop de casa que ho tenim!

Carme: Clar! A mi m'agrada molt ballar! Qualsevol excusa és bona per moure el pompis!

Xexu: ehem... ehem! (ai que no sé què tinc a la gola!) O sigui que ara ja tot és Clint Eastwood? O sigui que ja no recordem un tal Jean-Luc? O sigui que hem passat de les piruletes a les lamparetes??? Faré veure que no ho he llegit perquè tinc massa feina per començar a trencar cames...
Per cert, és boníssim!!! ;)

Porquet: ehem... Segueixo tenint un no sé què a la gola!!! Però tens raó, jo tampoc puc parar d'escoltar-lo...
per cert, aquesta setmana no et vaig veure pel tren! Dimarts t'hi vull veure sense falta! o tindràs... ehem! :)

Elfreelang: és que Pepet té una guspira especial que t'enganxa!